Leolux Living Group richt IBI² mee op en streeft ernaar om haar designmeubelen verder te kunnen verduurzamen,
door de duurzaamheidsfilosofie van de Blauwe Economie toe te passen.
Hierbij wordt er onder andere kritisch gekeken naar haar ontwerp-en productieprocessen.

Als partner geeft het Leolux een voorsprong in de wereldwijde concurrentie: inspiratie en creativiteit, nieuwe vormen en materialen en extra marktkansen bij een groeiende groep van consumenten die op zoek zijn naar duurzame producten.


Luxaflex Window Styling

De met de hand en op maat gemaakte producten van Luxaflex® brengen kamers tot leven.
Elk afzonderlijk product van Luxaflex® bestaat uit inspirerend ontwerp, innovatieve bediening en pure kwaliteit.

Luxaflex® en Hunter Douglas hebben duurzaamheid hoog in het vaandel staan. Zij spannen zich ervoor in om duurzame, milieuvriendelijke producten te maken en om klanten overal te helpen om op natuurlijke wijze energie te besparen. ‘Keen on Green’ is hun bedrijfsbrede initiatief ter bevordering van de energiebesparende voordelen van de Luxaflex® producten.
Als partner kan Luxaflex® samen met IBI² nog meer duurzame concepten ontwikkelen.


AS Création

A.S Création Tapeten AG is de jongste behangfabriek in Duitsland en tegenwoordig de leidende Europese behangfabrikant.
De productie van alle door A.S. Création vervaardigde behangsoorten liggen de overeenkomstige geldige EN- resp DIN-normen ten gronde
– daarmee wordt voldaan aan de wettelijke bepalingen.
Ook bij de investeringen houdt A.S. Création rekening met de goede omgang met natuurlijke bronnen.


layout_set_logo

Luxury Living Group is het luxueuze meubel en woonartikelen bedrijf, opgericht door Alberto Vignatelli, dat meubelcollecties ontwikkelt, produceert en distribueert voor een aantal van ’s werelds meest hoogwaardige merken.
Het merkenportefeuille van Luxury Living Group is een van de grootste in de meubelindustrie en evolueert zich voortdurend.
Vandaag de dag bezit en beheert de Luxury Living Group zes verschillende merken en is actief in zowel de residentiële als de contractmarkt.

luxury-living-group


nibo-stone

Al vanaf 1923 heeft de familie Van Nieuwenborg een grote naam als betrouwbare leverancier van kwalitatief hoogwaardige producten in natuursteen. Zij leveren zowel aan consumenten als aan professionals. Momenteel behoort Nibo Stone tot de vijf grootste bedrijven van Nederland binnen het segment en zijn ze marktleider in natuurstenen afbouwelementen.
Daarbij benutten zij zoveel mogelijk kansen die bijdragen aan een beter milieu en aan het welzijn van zijn medewerkers en de maatschappij.


hochschule-niederrhein-2

Hochschule Niederrhein, University of Applied Sciences is een universiteit die zich richten op de wetenschap en het ontwikkelen van innovaties. Onder andere in design, voeding, de gezondheidszorg en in textiel en mode technologie.
De Hochschule Niederrhein biedt IBI² nieuwe inzichten, toepassingen en samenwerkingen met studenten.


acadon-logo

Het IT-bedrijf Acadon laat bedrijfsprocessen samenwerken om zo het optimale uit de bedrijfsvoering te halen. Dit met name in de houtindustrie. Het bedrijf levert software pakketen ter realisatie, maar ondersteunt ook de implementatie en onderhoudt langetermijnrelaties met klanten zodat het proces up-to-date blijft.


riverdia-bioplastics-logo

Reverdia, de 50/50 joint venture tussen het Franse Roquette en DSM, richt zich op de commerciële productie van barnsteenzuur (Biosuccinium™), een op planten gebaseerde grondstof die als ecologisch verantwoord bioalternatief ingezet kan worden voor talloze toepassingen, van verpakkingen tot en met schoeisel. Reverdia biedt IBI² een grondstof die de ecologische voetafdruk kan verkleinen.


solliance-logo

Solliance is het samenwerkingsverband tussen TNO, TU/e, Holst Centre en ECN van onderzoek en ontwikkeling op het gebied van fotovoltaïsche zonne-energie. In samenwerking met de industrie voor zonnetechnologie richt Solliance zich op de gehele keten.
Als partner kan Solliance inzichten bieden in de mogelijkheden van zonne-energie toepassingen in nieuwe materialen en concepten tot productietechnologie en toepassingen.


Agrodome is het kenniscentrum op het gebied van biobased en circulair bouwen in Nederland. Met vele partners in binnen- en buitenland zetten zij zich in om echt toekomstgericht bouwen in de praktijk te brengen.
Een comfortabele en gezonde woon- en werkomgeving, zijn doorslaggevende redenen om met natuurlijke en biobased materialen te werken. Vanzelfsprekend zijn CO2 reductie en energiezuinigheid twee belangrijke basisbegrippen die daarbij mee worden genomen.


shutterstock_112315418

 

Back to Top